-->

torsdag 14 november 2013

isabel marant pour h&m.


Så var den 14:e november här och H&M släppte kollektionen från samarbetet med Isabel Marant. Jag älskar det, lätt det bästa de haft, och hade gärna köpt på mig allt om plånboken tillät. Fast det gör den ju såklart inte. Tur hade jag i alla fall, med att jag spenderat hela dagen framför datorn i skolan, och därmed kunde sitta redo redan innan kl 10 för att åtminstone få något med mig hem. Stå och köa utanför butik är inte min grej (hatar att köa!), och brottas med massa andra ha-galna är inte heller min kopp te. men att det skulle ta 1,5 timme innan jag kunde "checka ut" det som jag inte ens visste existerade längre (det hör ju inte direkt till ovanligheterna att kundkorgen är tom efter typ två krascher av sajten) var ju minst sagt chockerande.

så, när jag väl kom fram till kassan och insåg att det låg kvar, då betalade jag fortare än jag hann blinka. och när bekräftelsen på köpet nådde min mail andades jag lättande ut. herregud så ytlig man kan vara, va? och numera också superfattig. för nya kläder var ju precis (!) vad jag behövde inför 11 dagar i miami över nyår. eller inte.

(men jag kan ju alltid flyga i myskläderna, och kjolen samt skärpet kommer jag har jätteglädje av nu när det vankas sol och värme. så, helt klart värt det!)

pic: isabel marant pour hm.com

1 kommentar:

  1. Håller helt med dig..otroligt fin kollektion! Och kjolen är sååå Paui <3

    SvaraRadera