-->

fredag 1 juni 2012

a mix of high quality.

jossans skor ligger slängda på mattan

min nya blingbling-kjol

vackert fat från mateus

H&M's råcoola ljus

snor nog med mig mammas ljusslinga till Göteborg.
i smyg.
dagens slit-och-släng.

Osammanhängade, jag vet.
Jag var bara tvungen att provklicka nu när Kanonen var färdigladdad.
Och oj, vilken kvalitet det är på bilderna :)

Lite fundersam dock.
Finns det inga ljuseffekter?
Typ svartvit?


Nu ska jag börja med maten och därefter dusch och ombyte.
Vad jag tar på mig kvällen till ära är ännu ej bestämt, men min nya kamera ska nog kunna förmedla detta till er lite senare.

5 kommentarer:

 1. Såklart det finns ljuseffekter! Ställ in kameran på något annat är auto, tex P, och tryck function. Vid andra valet, alltså under AWB (iaf på min G11), finns flera olika färgval tex sepia, svartvitt och förstärkning av olika färger. Man kan även byta ut en färg till en annan och massa annat. Det är faktiskt mer värt än man tror att läsa igenom hela intruktionsboken :)

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt läst hela instruktionsboken. Dock inte cd-skivan som medföljde. Och någon knapp som heter "funktion" finns inte. Hm. Nåväl. Tack ändå

  SvaraRadera
 3. Eller jo, "func set" fanns men inte någon svartvit. Bara typ dagsljus, lysrör osv. Set syns dock i hörnet b/w +/- vilket jag tycker borde stå för black and white? Men vad vet jag... Får väl installera de där skivorna. Suck.

  SvaraRadera
 4. Och tack för hjälpen iaf:)

  SvaraRadera
 5. Hmm.. konstigt. Men kolla på cd-skivan, jag skrev ut hela den instruktionen eftersom jag tyckte att instruktionsboken inte var tillräcklig. Jag är dock helt säker på att det finns så det gäller bara att hitta det ;) Lycka till!

  SvaraRadera